Dit is een nieuwe pagina.

Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij Rewal Parket aan het juiste adres voor het laten leggen, renoveren en restaureren van ambachtelijk parket. Maar ook voor alle andere parket-, planken-, laminaat-, en PVC vloeren kunt u bij ons terecht.

Het begon allemaal toen Remco Walravens een jaar of 10 was en al samen met zijn vader mee de vloer op mocht. Zijn vader zat al tientallen jaren in de vloerenbranche. Samen met zijn twee broers gingen ze mee op pad met hun vader. Daar begon de liefde voor het houten vakwerk op te bloeien. Meehelpen op de vloer of helpen bij de verkoop in de winkel. Al vroeg hebben alle drie de broers Walravens zich helemaal gestort op het prachtige vak. Na het avontuur samen met zijn broers startte Remco in 2001 met Rewal Parket. Een nieuw hoofdstuk, samen met zijn vrouw Anne-Marie. Haar zal je voornamelijk horen voor alle afspraken, offertes en andere administratieve werkzaamheden. Ondertussen heel wat jaren later heeft Remco meer dan genoeg kennis in het vak en kunnen we met zekerheid wel zeggen dat hij een echte vakman is. Het is zijn echte passie en hij vindt het tot de dag van vandaag nog altijd het mooiste vak wat er bestaat. 

Om deze reden kun je er ook zeker vanuit gaan dat je bij Remco altijd aan het juiste adres bent wanneer je een nieuwe vloer wilt. Of dit nou hout, laminaat, PVC, een traprenovatie of het schuren van de bestaande vloer is. Samen met de klant zal Remco altijd tot een passende oplossing komen met eerlijk advies.