PVC vloer

Steeds vaker kiezen mensen er voor om een PVC vloer te laten leggen in huis. Een PVC vloer is ideaal op het gebied van onderhoud en daarnaast is een PVC vloer een stuk stiller en warmer dan bijvoorbeeld een laminaatvloer.

 


Duurzaam en comfortabel

Een PVC vloer is een houtvrije vloer. Deze vloer wordt gemaakt van kunststof en bevat verschillende lagen polyvinylchloride. Dankzij de nieuwste technieken is een PVC vloer niet van een echte houten vloer te onderschijden. PVC vloeren zijn waterafstotend, makkelijk schoon te houden en zijn voor veel ruimtes geschikt dankzij de anti-slip laag. Een PVC vloer is ook erg comfortabel. Het neemt namelijk snel de temperatuur van de ruimte over en heeft een uitstekende akoestische demping. Daarbij is het ook nog enorm duurzaam doordat het erg slijtvast is. Met PVC heeft u voor de aankomende jaren een prachtige vloer met vooral zeer gemakkelijk onderhoud.


Voordelen van een PVC vloer

  • Gaat lang mee
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Makkelijk te vervangen
  • Voordelig alternatief voor houten vloer


Vloerverwarming

Een PVC vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming. De vloer neemt snel de temperatuur van de verwarming aan en geleidt deze ook optimaal. Het rendement is uitstekend en u verspilt een stuk minder energie, vooral als u de vloerverwarming als uw hoofdverwarming gebruikt. 


Onderhoud

Een PVC vloer heeft een glad oppervlak. Hierdoor kan de vloer goed tegen vocht en is deze ook gemakkelijk te verzorgen. Wanneer u voor een PVC vloer heeft gekozen is het wel belangrijk om deze regelmatig te reinigen. Het liefst met de universele PVC reiniger. Hierover geeft Remco na het plaatsen meer uitleg. Hoe u dit het beste kunt doen ligt is afhankelijk van hoeveel de vloer gebruikt wordt en hoe vuil de vloer is. Gebruik een stofzuiger, stofwisser of neem de vloer lichtvochtig af. 


Aanbod

Bij Rewal Parket is een ruim aanbod van PVC vloeren te verkrijgen. Zo werken wij met: Douwes Dekker, Sense, Duro Floor, Belakos flooring, Agco + Guidro, Hoomline en vele andere merken. 


Door Rewal Parket afgeronde projecten.