Traprenovatie

Naast het plaatsen van vloeren ben je bij Rewal Parket ook aan het juiste adres voor een traprenovatie. Voor onze traprenovaties gebruiken wij eiken overzettreden. 

Is je trap aan vernieuwing toe of past je trap niet in je nieuwe interieur? Dan is een traprenovatie de perfecte oplossing om je trap een geheel nieuwe look te geven. Onze traprenovaties worden door Remco binnen 1 dag uitgevoerd, dat betekent dat je dus ook nog eens niet lang in de stof hoeft te zitten. 


Hoe werkt het?

Wanneer je kiest om een traprenovatie door Rewal Parket uit te laten voeren is het wel zo fijn als je weet hoe dit in zijn werk gaat. Bij een traprenovatie blijft de huidige structuur van de trap behouden. Er worden nieuwe treden op de al bestaande treden geplaatst. De overzettreden waar wij mee werken zijn gemaakt van eiken hout. De trap wordt afgewerkt met een olie of lak. Deze afwerking beschermt het hout tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 


Voordelen van een traprenovatie

  • Snelle metamorfose van het interieur
  • Milieuvriendelijk doordat je de oude trap hergebruikt
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Beschikbaar in meer dan 20+ verschillende kleuren
  • Garantie voor flexibiliteit en vakmanschap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Jarenlang plezier, net als bij een nieuwe trap
  • Afwerking met olie of lakVeiligheid

Onderhoud

Ook de veiligheid van de trap is natuurlijk erg belangrijk. Daarom zijn alle overzettreden standaard voorzien van een anti-slipstrip. Deze strip is gemaakt van rubber waardoor de kans dat u op de trap uitglijdt kleiner wordt. Deze anti-slipstrips zijn beschikbaar in de kleuren: zwart, bruin, roodbruin, grijs en beige. 

Doordat de trap met olie af wordt gewerkt betekent dit dat u uw trap wel regelmatig moet onderhouden met de juiste reinigingsmiddelen. Afhankelijk van de afwerking zal Rewal Parket hier na het plaatsen een passend advies voor geven. Wanneer u dit advies goed opvolgt zult u lang plezier hebben van de gerenoveerde houten trap.Before & afterTraprenovaties door Rewal Parket

 Benieuwd naar meer voorbeelden van door Rewal Parket geplaatste trappen? Neem dan ook even een kijkje op onze Instagram: @rewalparket.